Lupaukset, jotka olivat kehityksen edellytyksinä

Tein uudeksi vuodeksi lupauksia, jotka edistäisivät kehitystä ja auttaisivat palautumisessa.

Helmikuun puolessa välissä on hyvä tarkastella noita lupauksia, ja sitä miten ne ovat onnistuneet.

Treenipäiväkirjan täyttäminen ja treenien seuraaminen on ollut päivittäistä ja olen edelleen sitä mieltä, että treenipäiväkirjan hankkiminen on ollut yksi parhaista asioista! Sarjapainojen nostaminen on käynyt kätevästi ja muutenkin on tullut seurattua treenejä ihan eri tavalla.

Tämä better bodies väriyhdistelmä on yksi lemppareista!

Kehonhuolto on myös parantunut merkittävästi ja olen järjestänyt iltoihin hyvin aikaa rullailulle, venyttelylle, erilaisille liikkuvuusliikkeille ja hierontapallokäsittelylle.

Tätä puolta täytyy kuitenkin lisätä entisestään ja erityisesti haluan panostaa liikkuvuuteen. Niskan seutu ja hartiat ovat edelleen melko jumissa ja kireinä minulla, joten uskon että siihen puoleen saan reippaasti parannusta ajan kanssa.

Etureidet alkavat heltyä rullailun ansiosta eikä se juurikaan aiheuta enää kipua, joten siinäkin on päästy maaliin.

Toinen paha kireysalue on olkapäät-rinta, johon vaikuttaa suuresti työskentely koneella. Pitäisi ottaa enemmän vielä työpäivän aikana erilaisia liikkeitä ja taukoja!

Olen onnistunut parantamaan huimasti ennen treenejä tehtäviä alkulämmittelyjä, joihin kuuluu nykyisin paljon muutakin kuin vain yleislämppää. Dynaamiset venyttelyt ja avaukset auttavat treenissä konkreettisesti.

Nukkuminen on itselle ehkä se kaikista vaikein osa-alue, kun tuntuu ettei vuorokaudessa tunnit riitä siihen kaikkeen mukavaan tekemiseen. Se aiheuttaa sen, että ei malta mennä nukkumaan ajoissa. Tällä viikolla otin tässä pakollisen ryhtiliikkeen ja päivittäin unta on tullut lähemmäs 8h, joka oli tavoite.

Kovat treenit kuitenkin lisäävät unen tarvetta, joten haluan tavoitella lähemmäs yhdeksän tunnin unia jatkossa. Taustalla, kun on pitkä ja rankka jakso lapsen öisten heräämisten kanssa – ja raskauden ylipäätään.

Eli antaisin itselleni arvosanaksi 7/10. Muutamia juttuja siis vielä parannettava maaliskuulle.

Ensimmäinen kuva: Hannu Rissanen

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s